website

JAG ÄNDRADE MINA SOVVANOR EFTER ATT JAG SETT EN SUPERMODELL SOVA PÅ FLYGET

JAG TESTADE DET HÄR KÄNDIS-KNEPET I 7 DAGAR OCH JAG TÄNKER ALDRIG BYTA TILLBAKA!

November 17th, 2022 |  Sponsras av Lagom Örngott

Om du någonsin undrat varför du både känner dig och ser ut som värst på morgnarna måste du läsa den här historien om hur jag upptäckte en fantastisk produkt som heter Lagom Örngott. Här är varför:

VARNING: När du läst det här kommer du ändra både hur du sover och hur du ser ut när du vaknar!

Brukar du också vakna med tusen avtryck från kudden i ansiktet? Det är ganska genant! Det värsta är att somna på en lång flygresa mot de hårda obekväma kuddarna som de har på planen. Det sista jag vill när jag kommer tillbaka till min pojkvän efter en lång resa är att ha fula linjer kors och tvärs över hela ansiktet. För att inte tala om håret som står åt alla håll.

Förra gången jag flög satt jag bredvid en ursnygg lång brunett (jag är rätt säker på att hon var någon slags supermodell!). Hon var exotisk, vacker och hade fantastisk hy och ett underbart vackert hår.

17 timmar senare landade vi och kabinbelysningen tändes. Jag visste att jag såg bedrövlig ut för det gör jag alltid efter långa flygningar, så vid det här laget är jag ganska van vid det. Men när jag vände mig om och tittade på tjejen bredvid mig såg hon fortfarande lika snygg ut! Var hon ens på riktigt?

När vi packade ihop vårt handbagage märkte jag att hon tog av örngottet från kudden och stoppade ner det i sin väska.

"Vad smart att ta med sig eget örngott", sa jag.

"Åh, jag klarar mig inte utan det här", sa hon. "Jag använder det hemma och det är ett måste när jag reser."

"Men det är egentligen mer än bara ett örngott. Det här hjälper mig med håret och huden och är faktiskt väldigt praktiskt för jag behöver inte ha med mig lika många skönhetsprodukter. Här, känn på det."

Jag lade örngottet på min kudde och lade den mot min stol och lät huvudet sjukna ner mot den. Jag hade aldrig känt något så mjukt och lyxigt förr.

"Det är av silke, så det är riktigt bra för håret och huden. Ärligt talat hade jag akne förut och min hudläkare sa att det kunde bero på fibrerna i min kudde. Så jag började sova med mitt Lagom Örngott och efter två veckor var min akne borta!"

Och så gick hon iväg med sitt perfekta hår som gungade fram och tillbaka så det såg ut som hon var med i nån schamporeklam i slowmotion.

Om jag inte hade sett det med egna ögon skulle jag aldrig kunnat tro att ett örngott kan vara förklaringen till så vackert hår och hud.

Lagom Örngott Sidenörngott

Jag bara måste få tag på det här magiska örngottet. Så fort jag kom hem gick jag ut på nätet för att leta. Det här örngottet fanns på riktigt! Till och med kändisar använder det. En dold Hollywoodhemlighet som nu finns för mig? Det verkade för bra för att vara sant! Men några av omdömena fick mig verkligen övertygad om det. Sidenörngott innebär många fördelar när du sover.

Mängder med kändisar som Elin Kling förlitar sig på den här hemligheten om skönhetssömn som inte kräver en enda ansträngning - ett örngott av silke!

Elin skrev:

"Min gudmor, som tyvärr inte längre finns med oss, brukade alltid dela med sig av sitt hemliga skönhetsknep - att sova på ett sidenörngott. Jag har gjort detta ändå sedan den där gången när hon sa det till mig, och jag var nog ungefär 14 år då!

Nu sover jag ALLTID på ett örngott som är av 100 procent silke, och jag har till och med ett med mig ett på semestern. Min frisör håller helt och hållet med och menar att sidenörngott skyddar håret från brott, minskar kluvna toppar och håller håret glänsande. Att sova på siden kan till och med få frisyren att hålla längre!"

Skonsamt för hår och hud

När du sover på silke kan ditt hår röra sig friktionsfritt till skillnad från när du sover på bomull och vaknar med trassligt hår och märken på ansiktshuden. De som använder Lagom Örngott säger att deras hår känns mjukare och smidigare än när de sover med örngott av bomull. Detta beror på att silke inte drar ut den naturliga fukten ur håret, vilket en vanlig orsak till kluvna toppar och förstörda frisyrer! Varför spendera dina surt förvärvade slantar på att fixa håret om du inte kan få det att hålla?

Naturligt botemedel utan skadliga kemikalier

Hårmasker och ansiktskrämer innehåller många skadliga kemikalier som kan göra mer skada än nytta om de används för mycket. Med Lagom Örngott sidenörngott behöver du bara SOVA! Hur enkelt är inte det? Det är som en spabehandling över natten! Och du behöver inte ens skrubba, skölja eller applicera en enda produkt. Lagom Örngott innehåller inga kemikalier, irriterar inte och är antibakteriell. Jag är så nyfiken på att se om jag märker någon skillnad på huden när jag använder den.

Allergivänligt

Lagom Örngott är allergivänligt, motståndskraftigt mot dammkvalster, svamp och mögel och är överlag bättre för den som har allergier. Allergier kan blossa upp mer på morgonen eftersom du kan utsättas för damm och andra allergener när du sover. Lagom Örngott är ett naturligt och säkert sätt att lindra vanliga allergiska symptom.

Spara på ansikts- och hårprodukter

Precis som de flesta har jag rutiner för hår och hud på morgonen och kvällen. Jag skulle gärna vilja dra ner på detta. Det tar tid och kostar en hel del. Att köpa särskilda krämer för morgonen och kvällen länsar verkligen plånboken för en! Ibland kommer jag hem så sent att jag är för lat för att ens använda de produkter jag har.

Förhoppningsvis lever Lagom Örngott sidenörngott upp till förväntningarna!

Jag beställde Lagom Örngott på nätet och så här var det under första veckan:

Dag 1:

Supersnabb leverans, som jag älskar! När jag öppnade paketet var jag ganska nöjd med kvaliteten på örngottet. Det är en off-white färg, ser väldigt ren ut och passar alla lakansset. Det kommer i en standard queen och king-size, helt perfekt för de kuddar jag har just nu. Jag gillar också att den har en dragkedja så att kudden håller sig snyggt på plats och att örngottet inte blir veckigt som andra brukar bli.

Innan jag börjar sova med mitt nya örngott ville jag notera vilken typ av hår och hud jag har. På så sätt blir det lättare att jämföra före och efter.

Mitt hår: Jag har väldigt långt hår, mycket kluvna toppar och det är ganska torrt efter att jag färgat det.

Min hud: Jag får ofta pormaskar och ibland finnar, jag har också lätt rosacea runt näsan.

Vi ger den här saken ett försök och ser hur det går!

Dag 3:

Jag har sovit med Lagom Örngott i två nätter nu, och jag har märkt en dramatisk förändring! Min hud känns verkligen mjuk på morgonen och jag har inte de där pinsamma kuddvecken i ansiktet. Min rosacea är inte alls lika tydlig! Jag känner inte att jag behöver ha lika mycket makeup eftersom hyn ser mycket bättre ut.

Mitt hår är definitivt mjukare och det är inte trassligt. När jag vaknar brukar jag alltid kamma ut tovorna det första jag gör och sedan sätta upp det i en tofs. Efter att jag börjat sova med Lagom Örngott har jag bara dragit kammen genom håret för att få bukt med de där flygiga hårstråna och sedan kan jag ge mig iväg!

Dag 5:

Jag har märkt mycket färre kluvna toppar. Mitt hår är väldigt långt, så detta är helt fantastiskt! Jag tror att eftersom håret kan röra sig fritt mot sidenet så är det inget som drar eller trasslar till det! Jag lät till och med bli att tvätta håret en dag eftersom det kändes så fräscht när jag vaknade. Jag hoppas detta innebär att jag inte behöver lägga ut lika mycket på hårvårdsprodukter längre!

Dag 7:

Idag var den bästa dagen hittills. Jag gick till jobbet utan makeup och fick så många komplimanger för min hy! Jag har inte haft några utslag alls den här veckan och jag har märkt att pormaskarna blivit mindre. Jag tycker också huden ser friskare ut rent allmänt, inte lika torr. Jag kan helt klart påstå att detta är det bästa skönhetsknepet som finns.

Sammanfattning

Jag bara älskar det här örngottet! Jag tycker alltid det är bäst med naturliga produkter för hår och kropp, och jag har märkt att dramatisk förbättring. Det har bara gått en vecka och jag har redan dragit ner på mina hårvårdsrutiner. Jag skulle rekommendera den här kudden till alla oavsett hår- och hudtyp. Den är helt säker att använda och känns fantastisk på morgonen.

Lagom Örngott Sidenörngott kan också tvättas i maskin! Och nu när jag har märkt vilka fantastiska fördelar det innebär att sova med Lagom Örngott, kommer jag definitivt beställa några fler. Jag har fyra kuddar på sängen när jag sover, och jag skulle vilja ha ett till var och en av dem. För personer som delar säng med en partner eller har en miljon kuddar skulle jag föreslå att man beställer en Lagom Örngott till alla kuddar. Första gången jag försökte beställa en var de slutsålda. Att köpa alla på en gång är betydligt enklare!

Specialerbjudande:

Som ett särskilt introduktionspris erbjuder företaget nu 50% rabatt + gratis frakt till alla nya kunder.

Detta här erbjudandet kan upphöra vilken dag som helst, så passa på och dra nytta av det här specialerbjudandet.

Och dessutom – om du inte är helt och håller nöjd med ditt Lagom Örngott örngott kan du returnera dem oöppnade och få full återbetalning. Utan några frågor!

Lagom Örngott är en fantastisk present för både män och kvinnor! Kontrollera tillgänglighet "

Kontrollera tillgänglighet >>

Klicka på ovanstående länk för att se om Lagom Örngott fortfarande erbjuder 50% rabatt och gratis frakt.

RECENSIONER

Så här bedömde våra webbplatsbesökare Lagom örngott
Baserat på 759 recensioner

"Jag rekommenderar detta starkt!"

"För mig finns det inga bekvämare örngott än de som är av 100% siden, oavsett årstid och temperatur. Och dessa från Lagom Örngott är inget undantag"

"Bästa örngottet jag någonsin haft!"

"Jag älskar det här örngottet. Det fungerar så bra mot ansiktet på natten att de har fått bort min akne på min högra kind otroligt bra. Håret har också blivit snyggare eftersom det inte är lika mycket tovor i det längre. Det känns jämnt och ser helt fantastiskt ut. Men var försiktig när du tvättar det."

Kontrollera tillgänglighet >>

@Lagom Örngott. Alla rättigheter förbehållna