5 skäl till att tusentals ersätter sina
gamla örngott med Lagom Örngott

"Förvandla vanlig nattsömn till äkta skönhetssömn." 

Här är varför så många byter till Lagom Örngott sidenörngott.

By Michelle Gordon

17-11-2022

1. Det är anti-aging och snällt mot huden

Örngott av vanliga tyger skapar friktion och drar åt sig fukt från huden och hudvårdsprodukter. Oljorna och produkterna ansamlas i örngottet och skapar en grogrund för bakterier som täpper till dina porer och irriterar din hud. Detta orsakar i sin tur utslag, torrhet, klåda, fet hud och sovrynkor. Lagom Örngott drar inte åt sig olja från huden eller hudvårdsprodukter. Lagom Örngott skapar en mild, återfuktande miljö där din hud kan repareras på egen hand. Få fantastiskt strålande hud med Lagom Örngott!

2. Det förbättrar hårets utseende, känsla och hälsa

När du sover med Lagom Örngott ser ditt hår fantastiskt ut när du vaknar! Lagom Örngott örngott är gjort av 22 momme 100% mullbärssilke av högsta kvalitet som är otroligt mjukt och smidigt. Ditt hår blir inte trassligt eller tovigt som med andra örngott. Silket minskar friktionen på håret och avhjälper frissighet, kluvna toppar och brott. När du vaknar med Lagom Örngott örngott är ditt hår friskt och glansigt och har dessutom en underbart känsla!

3. Det håller sig svalt och skönt - ALLTID!

Har du någonsin funderat på hur det skulle kännas att sova en hel natt och få den mest djupa och vilsamma sömn du haft på flera år? Med Lagom Örngott sidenörngott behöver du inte längre undra detta. Lagom Örngott självreglerar sin temperatur, vilket innebär att det ALLTID är svalt, skönt och bekvämt - oavsett årstid! Du behöver aldrig mer vända och vrida på kudden för att kunna sova. Inte leta efter den där hopplöst svårfångade "svala platsen" på kudden. Silkesytan är alltid sval och skön så att du snabbt somnar - och fortsätter sova.

4. Den förvandlar ditt sovrum till en magisk plats!

Du har nog aldrig någonsin sovit på så vackra örngott som de här. När du sveper in dina kuddar i Lagom Örngott sidenörngott omvandlas ditt sovrum omedelbart till den lyxigaste hotellsvit. Lagom Örngott har en elegant glansighet som är så vacker att den nästan gnistrar. De här örngotten är både snyggare och känns enormt mycket behagligare än något annat örngott du någonsin haft.

5. Du kan prova det helt riskfritt i 60 dagar!

Lagom Örngott är helt övertygade om att du direkt kommer förälska dig i deras örngott. Om du trots det inte är helt nöjd med dina Lagom Örngott inom 60 dagar kan du returnera dem och få full återbetalning. Utan några frågor! Så vad väntar du på? Du bara måste prova Lagom Örngott! Du kommer aldrig mer vilja sova på något annat någonsin, vi lovar.

Örngottet hyllas av människor över hela världen och har fått över 81 000 5-stjärniga recensioner

Otroligt bekvämt

Jag har provat så många örngott genom åren för att kunna sova gott. Det här örngottet från Lagom Örngott är otroligt mjukt och svalt mot huden. Numera längtar jag efter att sova.

Annika P.

Underbar födelsedagspresent

Jag köpte setet i födelsedagspresent till min dotter. Jag var så spänd på att få ge henne det. Varje dag sms:ar hon mig och berättar hur mycket hon älskar det.

Annika P.

Äntligen kan jag sova bra

Jag trodde inte att en kudde skulle få mig att sova bättre, men det gör den! Blixtlåset gör på något sätt kudden ännu mysigare att sjunka ner mot.

Annika P.

Är du redo att få skönare sömn,
 silkeslent hår och slätare hud?

KÖP

@Lagom Örngott. Alla rättigheter förbehållna